Garcia

Garcia

Viser 1–40 af 203 resultater

Viser 1–40 af 203 resultater

Garcia

Garcia er det perfekte Italienske brand til den afslappede teens dreng og pige, som er på udkig efter et liv fyldt med spænding, glæde og karakter – noget, Garcia kalder det gode liv.

Livet er en række valg. Der er glæde, sjov og overraskelser til alle, der oplever Garcia, og alle skal have råd til lækkert design. Hos teenstyle finder du tween/teen kollektionen i størrelserne fra 134-140 og op til størrelse 176. Du finder desuden brandet til voksne fra str. S – XL. Garcia er kendt for sine utroligt lækre jeans med super pasform. Kombiner dine nye jeans med en fed t-shirt, en feminin top og en lækker sweat.

teenstyle.dk har alt på lager og har kun 1-2 dages levering på tøj, så tøv ikke med at bestille de italienske favoritter.

Historien om Garcia

Det er en autentisk italiensk historie om et par, der skabte et nyt jeansbrand. Garcia bliver skabt/født i 1980. De har altid troet på, at alle bør have råd til det bedste. At give folk værdi og karakter for deres penge. Det er derfor priserne er helt fantastiske, og alle kan være med på et fedt look til gode priser.

Brandet blev grundlagt som en lille virksomhed på den enkle tanke, at forbløffende design tilhører alle. For dem har tegnet altid været at se frem – aldrig tilbage. Tegn er at være åben for alt, hvad denne verden har at tilbyde. Tegn er at have modet til at være den første til at falde ind i det ukendte.

Karakter er aldrig at glemme alle de mennesker, steder og eventyr, vi oplever. Tegn er at være stærkere sammen, end væk fra hinanden. Tegn er forbløffende design til rimelige priser. Tegn er at bringe glæde til alle, der oplever Garcia.

Design det liv du virkelig elsker – shop hele oplevelsen på teenstyle.dk

Garcia Jeansguide

Slim Fit – modeller til drenge:
Tavio Slim – er en Slim Fit model i livet og med slim Fit ben der sidder stramt. 5-lommet model der lukkes med lynlås og knap. Indvendig justerbar elastik i livet.

Slim Fit – modeller til piger:
Sara Slim – er en Slim Fit model i livet og med slim Fit ben der sidder stramt. 5-lommet model der lukkes med lynlås og knap. Lav talje. Indvendig justerbar elastik i livet.

Sara Superslim – er en ekstra smal model som er SuperSlim i livet og med Superslim ben, der sidder ekstra stramt. 5-lommet model der lukkes med lynlås og knap. Lav talje. Indvendig justerbar elastik i livet.

Størrelser hælder en smule til den lille side. Alle jeans på shoppen er målt individuelt, så vi anbefaler at tjekke målskemaet, som ligger på alle jeans produkter. Derved får du de præcise mål for præcis den jeans du kigger på.