Jeans

Viser 1–40 af 111 resultater

Viser 1–40 af 111 resultater

Jeans til drenge

Er du på udkig efter jeans til drenge? Her på teenstyle.dk finder du et stort udvalg af bukser fra mange forskellige brands. Vi fører kvalitetsbevidste og anerkendte teen-mærker til drenge i alderen 10 år – 19 år. Du finder bukser i alle forskellige modeller, såsom regular fit, slim fit og skinny fit modeller. Vælg mellem et stort udvalg af bukser fra dine yndlingsmærker. 

Hos teenstyle.dk finder du jeans til alle lejligheder. Der er klassiske sorte, som passer perfekt til fest, sammen med en hvid skjorte og en flot blazer. Der er også baggy modeller, som giver et mere afslappet look. Du finder også modeller i regular fit, som er meget populære blandt mange drenge. De passer til alle lejligheder og er flotte både til hverdag og fest.

Hos teenstyle.dk finder du jeans til drenge fra kendte brands som f.eks. Cost:bart, Garcia, Grunt, Jack & Jones, Levis, Tommy Hilfiger, LMTD, Petrol og mange flere. Teenstyle.dk fører størrelse 10 år -19 år men du kan også få de almindelige voksen størrelser XS – XL.  

Da det kan være svært at købe jeans online, har vi valgt at opmåle alle vores bukser individuelt, så du nemt kan finde det par, der passer dig bedst. Det betyder, at du nemt kan se det præcise mål for netop det par jeans som du er på udkig efter.